Museoviikko

Piirustuskilpailu: Tulevaisuuden Ilmailumuseo

Suomen Ilmailumuseo järjestää Tulevaisuuden Ilmailumuseo -piirustuskilpailun kaikille 0-17 -vuotiaille. Kilpailu on osa Museoviikon ohjelmaa.

Auta meitä suunnittelemaan Tulevaisuuden Ilmailumuseo!

Olet ehkä käynyt Suomen Ilmailumuseossa Vantaan Aviapoliksessa , mutta tiesitkö, että käynnissä on Uusi Ilmailumuseo -hanke? Suunnittelemme siis aivan uutta ja uudenlaista museota Vantaalle. Uusi Ilmailumuseo on valmis ehkäpä jo vuonna 2025. Uudessa Ilmailumuseossa on varmasti lentokoneita ja simulaattoreita, mutta ilmailuun liittyy paljon muutakin ihmeellistä. Haluaisimme kuulla, mitä juuri sinä haluaisit nähdä, kuulla, kokea, tuntea, haistaa tai vaikka maistaa Tulevaisuuden Ilmailumuseossa? Piirrä tai maalaa visiosi!

Palauta teoksesi meille tai lähetä meille siitä kuva. Otamme vastaan niin paperipostia kuin myös sähköisiä luomuksia. Toimita teoksesi paikan päälle museon aukioloaikoina (ma-pe 10-20, la-su 10-17) tai lähetä se meille postilla osoitteeseen:

Suomen Ilmailumuseo / Tulevaisuuden Ilmailumuseo
Karhumäentie 12
01530 Vantaa

Voit myös lähettää kuvan teoksestasi sähköpostilla osoitteeseen info@ilmailumuseo.fi tai jakaa kuvan aikuisen avulla/luvalla Instagramissa hästägeillä #tulevaisuudenilmailumuseo ja #uusiilmailumuseo.

Kivoja palkintoja luvassa! Museon henkilökunnan omien lasten muodostama raati valitsee voittajan, jolle tarjotaan seurueineen VIP-kierros nykyisessä Ilmailumuseossa. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan vapaalippuja ja muita kivoja palkintoja. Kannattaa osallistua!

Jaamme mielellämme teidän tärkeiden asiakkaittemme näkemyksiä Ilmailumuseon tulevaisuudesta myös muiden kanssa, joten osallistumalla kilpailuun annat meille luvan käyttää kuvia taiteestasi Ilmailumuseon omassa viestinnässä. Muista lisätä yhteystietosi piirustuksen kääntöpuolelle tai jaa Instagramissa kuva julkisena. Kilpailuaika on 17.5. – 30.6.2021 ja siihen voivat osallistua kaikki 0-17-vuotiaat. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kausi:
17.5.2021–30.6.2021

Suomen Ilmailumuseo
Sijaintiosoite: Karhumäentie 12, 01530 Vantaa

Puh. museo (09) 870 0870

www.ilmailumuseo.fi

Pääsymaksut
12/6/0 €