Tervetuloa Museoviikon virtuaaliopastukselle Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelyyn!
Opastus kertoo kotimaisten elintarvikkeiden tarinan sokerista sipseihin ja makkarasta maksalaatikkoon. Opastuksella pohditaan myös sitä, miksi nykypäivänä syömme sellaista ruokaa kuin syömme. Opastuksen kesto on puoli tuntia.
Opastuksia järjestetään Museoviikolla kolmena päivänä:
ti 18.5.2021 lounasopastus klo 12
to 20.5.2021 lounasopastus klo 12
pe 21.5.2021 after work -opastus klo 16
Opastukselle mahtuu 20 osallistujaa. Varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@sarka.fi. Ilmoitathan viestissä, minkä päivän opastukselle varaat paikan. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin liittymisohjeineen sähköpostiin. Opastus toteutetaan Webex-alustalla, johon voi liittyä suoraan selaimella; mobiililaitteella osallistuminen vaatii sovelluksen lataamisen.
Kausi:
18.5.2021–21.5.2021
Suomen maatalousmuseo Sarka
Sijaintiosoite: Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa
Puh. museo 02 763 7700
Aukioloajat
huhti-kesäkuussa joka päivä klo 10-17, heinäkuussa joka päivä klo 10-18, elo-syyskuussa joka päivä klo 10-17 ja loka-maaliskuussa ti-su klo 10-17.
Pääsymaksut
12/8/0 €