Museoviikko

Museokorttiklubi verkossa – Deittaa mun taide! Porin taidemuseossa

Kierroksella tutustutaan Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelmateoksiin pikatreffien hengessä.

Mitä kysyisit taideteokselta, jos teillä olisi vain 5 min aikaa tutustua? Kiinnittäisitkö huomiota väreihin, muotoihin ja materiaaleihin vai näkisitkö ja kokisitko jotain pintaa syvemmältä? Voiko ensivaikutelmaan luottaa, koetko rakkautta ensisilmäyksellä? Minkä teoksen haluaisit tavata uudelleen?

Deittaa mun taide! -kierroksella tutustutaan Tahto ja näkemys - Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelma 50 vuotta -juhlanäyttelystä poimittuihin teoksiin pikatreffien hengessä. Kierros on keskusteleva, osallistujilta toivotaan aktiivista osallistumista ja ajatusten vaihtoa. Kesto n. 1 h.

Museokorttiklubille voi varata paikan tapahtuman aikaan voimassa olevalla Museokortilla. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Tapahtuman keskustelevasta luonteesta johtuen kierros järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 5.

Ilmoittautumiset 13.5.2021 mennessä: anu.lankinen@pori.fi. Laita viestikenttään: Museokortti-klubi verkossa 18.5. ja anna viestissä Museokorttisi numero. Vahvistamme ilmoittautumisen sähköpostitse. Kierros järjestetään vain verkossa Teamsin välityksellä.


Museokortti on vuosilippusi yli 300 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Nähtävää riittää niin historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan kuin vaikkapa jääkiekon ystäville. Museokortilla saat myös etuja ja alennuksia museoiden palveluista. Voit ostaa Museokortin museosta tai osoitteesta Museot.fi.

Kausi:
18.5.2021 (17.00)

Porin taidemuseo
Sijaintiosoite: Eteläranta, 28100 Pori

Puh. museo 044 701 1080
Puh. toimisto 044 701 1075

www.poriartmuseum.fi

Aukioloajat
Taidemuseo on osittain yleisölle auki heinäkuussa 2021 tapahtuneen tulipalon jälkeen.

Pääsymaksut
4/2 €. Perhelippu 8 €. Alle 18-vuotiailla vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.