Museoviikko

Faarao Pirttikangas & Nubialaiset Museoiden yössä

Tampereen lähiöteollisuusalueelta maailmaa tarkkailevan mestarillisen tarinankertojan ja monipuolisista musiikillisista vaikutteista ammentavan yhtyeensä hypnoottisen riemullista musiikkia!

Keikka on osa vuosittaista Museoiden yö -tapahtumaa, ja se järjestetään Työväenmuseo Werstaalla lauantaina 18.5 klo 22. Museoiden yö on Tampereella toimivien museoiden yhteinen kaupunkitapahtuma, jossa tapahtumarannekkeella pääsee kaikkii illan ja yön aikana kaikkiin Museoiden yön kohteisiin ja kulkemaan tapahtumabussilla kaupungilla. Mukana olevat museon järjestävät illaksi monipuolista ohjelmaa tiloissaan. Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.museoidenyotampere.fi

Liput:
Tapahtumaranneke 10 €
Kimppalippu 25 € (max. 5 hlöä/ryhmä)
Alle 7-vuotiaat maksutta

Tapahtumarannekkeen voi ostaa seuraavista kohteista:
Museokeskus Vapriikki, Juicen kirjasto, Kulttuuritalo Laikku, Työväenmuseo Werstas, Grafiikanpaja Himmelblau, Tallipihan kahvila, Museo Milavida, Lenin-museo, Emil Aaltosen museo, Tampereen taidemuseo, Amurin työläismuseokortteli, Muumimuseo ja Mobilia.
Emil Aaltosen museossa maksu vain käteisellä.

Tapahtumarannekkeella pääsee kaikkiin Museoiden yön kohteisiin ja kulkemaan Museoiden yö -busseilla. Museokortilla ei saa lunastettua tapahtumaranneketta.

Kausi:
18.5.2019 (22–23)

Työväenmuseo Werstas
Sijaintiosoite: Werstas, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere

Puh. museo 010 420 9220

www.tyovaenmuseo.fi

Pääsymaksut
Aina vapaa pääsy.

PALVELUT

  • Auditorio
  • Catering
  • Kahvila
  • Kokoushuone
  • Museokauppa
  • Pysäköintipaikka